Author Topic: No vibrato in 206a after installing the kit....where to start trouble shooting  (Read 182 times)

Offline DougDA

  • Pre-Piano
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
As the title states, I ordered a vibrato kit and installed it per the youtube video series.   

After testing it, I have no vibrato at all.  The rest of the piano works normally but no vibrato effect.

How should i go about trouble shooting the issue?

Online Alan Lenhoff

  • Vendor
  • Mark I
  • *****
  • Posts: 560
    • View Profile
Have you contacted the seller of the kit and asked for assistance? 

Alan
1974 Rhodes Mark I Stage 73
1972 Rhodes Silver Sparkletop Piano Bass
1978 Hohner Clavinet D6
1968 Hohner Pianet N II
1966 Wurlitzer 140B
1967 Gibson G101 combo organ
1965 UK Vox Continental
1980 Minimoog Model D
1954 Hammond B2; Leslie 21H; Leslie 31H
1977 Fender Twin Reverb
Vox AC30CC2X amp
(SEE THE COLLECTION: https://vintagerockkeyboards.com/ )

Offline cinnanon

  • Mark I
  • ****
  • Posts: 529
    • View Profile
I did it once, same thing. No vibrato. I said the hell with it and went Retrolinear and haven’t looked back.

Offline DougDA

  • Pre-Piano
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
I got the kit from Morelocks and Janice there recommended i double check the direction (+/-) of all of the caps i installed .....which i did and they seem to be correct.

Now I've gone from no vibrato to no output at all....??

so far I've tried:  replacing the board fuses/fuse holders,   checking all of the solder joints on the board.


what should i check next?
« Last Edit: September 06, 2019, 08:34:05 AM by DougDA »

Offline cinnanon

  • Mark I
  • ****
  • Posts: 529
    • View Profile
I got mine from there as well. I think the next thing to check is your bank account to see if you have enough money to buy a Warneck amp. Honestly I don’t know what to check. I guess you could make one of those headphone circuit testers to trace the signal path.